T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / REŞADİYE - Kızılcaören Meliha Aras İlkokulu

Kızılcaören Meliha Aras İlkokulu

Telefon
03564753004
Belgegeçer
0 356 475 30 04
WEB
https://kizilcaorenmelihaaras.meb.k12.tr
Adres
KIZILCAÖREN KÖYÜ ATATÜRK MEVKİİ OKUL YOLU SK. KIZILCAÖREN MELİHA ARAŞ İLKOKULU BLOK NO: 26 REŞADİYE / TOKAT
Vizyon
"Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini, daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdur." M. KEMAL ATATÜRK
Misyon
Meliha ARAS Ortaokulu´nun misyonu; öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmaktır. Öğrencileri kendilerine güvenen,girişimci,teknolojiyi etkili kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilere bilgi yüklemek,bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yöntem ve tekniklerini öğretmek, bilimsel düşünme, araştırma ve çalışma becerilerine yöneltmek, öğrencilerin kişisel ve toplumsal, araç-gereci, kaynakları ve zamanı verimli kullanmalarını, okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Okulumuzda; Toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmek. Bugün ulaşılan başarı düzeyini aşarak, mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olmak amaçlanmaktadır.
Başarılar
-
Öğretmen :5
Öğrenci :12
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :160
Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıf
Saatler
08:50-14:30
Isınma
Soba
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Köyden ilçe merkezine düzenli giden servis yoktur.Öğretmenler ve köy halkı kendi imkanları ile ilçeye gidip gelmektedir.İlçe merkezi ile köy arasındaki yol asfalt olsa da kışın kar yağışında sıkıntılar yaşanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Tokat-Ordu sınır köylerinden biridir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kızılcaören Köyü; Reşediye ilçe merkezine uzaklığı 22 km Tokat il merkezine uzaklığı 113 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır